Kopeme za klienty. Doslova!

Před pár dny se na trávníku tréninkového centra fotbalové Sparty na Strahově konal už podeváté Sue Ryder Charity Cup. Na soupisce hráčů nechyběl ani partner Expense Reduction Analysts.

Konkrétně nás reprezentoval Zdeněk Tuma, který nastoupil v zeleném dresu společnosti Tekro, významného výrobce výživy pro zvířata, veterinárních léčiv a dalších produktů pro chovatele domácích a hospodářských zvířat. Tekro je náš klient a Zdeněk je velký fanda fotbalu - prý neváhal ani chvilku, když mu ředitel Tomáš Ondračka nabídl firemní dres.

Tekro sehrálo čtyři zápasy, v jednom případě vyhráli. Žádnou z trofejí tedy nezískali, přesto všichni bojovali jako jeden tým. Jejich výkon byl úctyhodný, vždyť za některé firmy nastoupili hráči, kteří hrají slavnou Hanspaulskou ligu! Krásně to vystihl i šéf Tekra Tomáš Ondračka v mailu, který poslal všem hráčům: „Chtěl bych všem poděkovat za srdnatý výkon a vyjádřit naději, že to nebylo naposled. Byť bylo naše vystoupení ryze amatérské, tak jsme na hřišti odevzdali vše, čeho jsme byli schopni a stálo to za to.“

Poděkování zaslouží i AC Sparta Praha, která byla generálním partnerem turnaje, a Britská obchodní komora, která nad firemním dobročinným zápolením převzala záštitu.

Turnaj vynesl krásných 890 tisíc korun ve prospěch Domova Sue Ryder. Mimochodem, nádherné je, jak je svět propojený - Expense Reduction Analysts ve Velké Británii pro Sue Ryder pracovala.